Зейнеб Маджурова се похвали със снимки  от почивката си  в

...
Зейнеб Маджурова се похвали със снимки  от почивката си  в
Коментари Харесай

И Зейнеб Маджурова с летен моден провал

Зейнеб Маджурова се похвали със снимки  от почивката си  в Гърция. Показа  се в ежедневна дреха, с която  посреща жегите в южната ни съседка. А точно в туника от бял плат с избродирани по нея едри черни детайли.

Почитателите на Зейнеб харесаха своята фаворитка. Но лордът като един огромен специалист и разбирач изрече своето мнение и я подлага на критика.

Минчев споделя, че познава Зейнеб и тя не е момиче единствено за двата контрастни цвята. Нейната душа е нежна съвсем като прецъфтяло глухарче и доста цветна като всичките цветове на дъгата. Туниката, която е облякла може да е отпратка към Ориента, само че този тоалет доста повече би подхождал на по-зряла и по улегнала жена. А  шарките по него идват допълнително и му навяват фешън досада.

Освен това лорда не утвърждава и прекомерно дребната чантичка на Маджурова, която тя стиска в ръка и е в прорез с внушителния сукман.  Не единствено това той има забележка и за сандалите на Зизу, които са доста съвременни това лято. И споделя, че те може и да са в комплект с облеклото, само че й предлага да ги държи по-далеч от тоалета.

Инфо: Телеграф

Тагове: new Зейнеб Мджурова Зейнеб фешън гаф лорд Евгени Минчев критика
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР